Rob Meijers

Directeur-eigenaar en Adviseur Marketing

Rob Meijers, Directeur en eigenaar van 4Future

Rob Meijers is een expert in marketing en business development voor accountants, adviesbureaus en advocaten. Vaak staan deze organisaties nog aan het begin van hun commerciële reis. Dat betekent grote uitdagingen, maar ook veel kansen voor degenen die hun aanpak als eerste weten te professionaliseren.

Rob is directeur-eigenaar en oprichter van 4Future. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in B2B op het gebied van marketing, business development, communicatie, merkontwikkeling, strategie en planning, transformatie en verandermanagement, reorganisaties en programma management. Zowel in consulting rollen als in leidinggevende posities met landelijke en wereldwijde verantwoordelijkheden. Hij was onder meer organisatieadiseur bij KPMG, Directeur Marketing, Communicatie & Sales bij Ernst & Young Nederland en Gobal Brand Director bij EY.

Rob is gefascineerd door de spectaculaire veranderingen als gevolg van digitalisering en globalisering. Hij is gedreven om organisaties te helpen hun commerciële activiteiten te transformeren naar wat klanten nu en in de toekomst verwachten.

Rob is betrokken, pragmatisch en resultaatgericht. In zijn vrije tijd tennist Rob graag, brengt hij tijd door met familie en vrienden, en speelt hij piano en gitaar.