Rob Meijers

Marketing & business development professional en oprichter van 4Future

Rob Meijers, Senior Marketing & Business Development Professional 4Future

Rob Meijers is een expert in marketing en business development in de zakelijke dienstverlening. Hij is gespecialiseerd in het versterken van de commerciële slagkracht van organisaties en teams in de sectoren accountancy, consultancy en advocatuur.

"Ik geloof niet in trucjes om de groei en winstgevendheid van zakelijke dienstverleners te versterken. Wat wel werkt, is een integrale aanpak waarin fee earners, bestuur/directie, marketing, communicatie, business development, HR en IT elkaar versterken", aldus Rob.

"Ik krijg energie van topkwaliteit leveren en écht het verschil maken door strategie én uitvoering te professionaliseren en op één lijn te brengen."

Rob is eigenaar en oprichter van 4Future. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in B2B op het gebied van marketing, business development, communicatie, merkontwikkeling, strategie en planning, transformatie en verandermanagement, reorganisaties en programmamanagement. Zowel in consulting rollen als in leidinggevende posities met landelijke en wereldwijde verantwoordelijkheden. Hij was onder meer organisatieadviseur bij KPMG, Directeur Marketing, Communicatie & Sales bij Ernst & Young Nederland en Global Brand Director bij EY.

Rob is betrokken, pragmatisch en resultaatgericht. In zijn vrije tijd tennist Rob graag, brengt hij tijd door met familie en vrienden, en speelt hij piano, synthesizer en gitaar.