Rob Meijers

Directeur-eigenaar

Rob Meijers, Directeur en eigenaar van 4Future

Rob is een expert in het realiseren van groei binnen organisaties in de zakelijke dienstverlening. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in B2B op het gebied van marketing, business development, communicatie, merkontwikkeling, strategie en planning, transformatie en veranderingsmanagement, reorganisaties en programma management. Zowel in consulting rollen als in leidinggevende posities met landelijke en wereldwijde verantwoordelijkheden.

Accountantskantoren, adviesbureaus en advocatenkantoren hebben zijn bijzondere belangstelling. Vaak staan deze nog aan het begin van hun marketing en business development reis. Dat betekent grote uitdagingen, maar ook veel kansen voor degenen die hun aanpak als eerste weten te professionaliseren.

Rob is gefascineerd door de spectaculaire veranderingen in de wereld van de merken, marketing en sales als gevolg van de digitalisering en globalisering. Hij is gedreven om organisaties te helpen hun commerciële activiteiten te transformeren naar wat klanten nu en in de toekomst verwachten.

Rob is betrokken, pragmatisch en resultaatgericht. In zijn vrije tijd tennist Rob graag, brengt hij tijd door met familie en vrienden, en speelt hij piano en gitaar.