Skip to content

Training en coaching

Voor commercieel effectievere professionals

​Van adviseurs, advocaten of accountants wordt verwacht dat ook zij klanten binnenhalen, zichzelf profileren en een netwerk opbouwen. Maar de meesten zijn geen geboren verkopers. Vaak hebben zij zelfs een hekel aan activiteiten als verkopen en netwerken. En ze zijn altijd druk met hun vak en met klanten.

​​Vakkennis wordt echter van je verwacht, zoals een piloot geacht wordt een vliegtuig veilig van A naar B te kunnen loodsen. Commerciële, relationele en communicatieve vaardigheden maken vaak het verschil.

Gelukkig zijn deze kwaliteiten gewoon te leren! 4Future heeft een training en coaching programma ontwikkeld dat volledig is toegesneden op de wereld waarin adviseurs, advocaten en accountants opereren.

Commercieel effectieve professionals

Professionals 4Future programma

​In het Professionals 4Future programma bieden we praktische trainingen die je ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling én je concrete handvatten geven die je verder helpen in je dagelijkse praktijk.

Vanuit ons werk met talloze consultants, advocaten en accountants begrijpen wij dat vertellen hoe je iets moet doen maar beperkt effectief is. Alles klinkt heel logisch. En als na het volgen van een training de agenda weer gedomineerd wordt door klantwerk, vervallen de meesten weer in hun oude gedrag.​ ​Daarom combineren wij groepsgewijze trainingen altijd met individuele coaching, waarbij we ieders eigen acties, ervaringen en uitdagingen 1 op 1 bespreken.

Waarom 4Future?

  • ​Kennis van de markt en de uitdagingen waar jij voor staat
  • Meerdere individuele contactmomenten, gericht op de praktijksituatie van jou als deelnemer
  • Ervaren sparring partner voor professionals en teams
  • Ruime ervaring in senior marketing-, business development en HR rollen bij onder andere EY, Mazars, Houthoff Buruma, Simmons & Simmons, Atos Consulting en CapGemini
  • Succes van het concept bewezen in meerdere trainingen via Netlaw, OSR Juridische Opleidingen, Van Ede & Partners en Eurocollege

Incompany maatwerk

​​​Ons trainingsprogramma is continu in ontwikkeling. ​Als wij een programma invullen voor een groep advocaten, accountants of consultants, kunnen wij vanzelfsprekend altijd maatwerk bieden. ​

Klik op de trainingsmodules voor meer informatie en neem contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie en professionals verder te bespreken.