Training

Voor commercieel effectievere professionals

​Van adviseurs, advocaten of accountants wordt vaak verwacht dat zij ook klanten 'binnenhalen', zichzelf profileren en een netwerk opbouwen. Maar de meesten zijn geen geboren verkopers. Vaak hebben professionals zelfs een hekel aan verkopen en netwerken. En ze zijn altijd druk met hun vak en met hun klanten.

​​Vakkennis wordt echter van je verwacht, zoals een piloot geacht wordt een vliegtuig veilig van A naar B te kunnen loodsen. Commerciële, relationele en communicatieve vaardigheden maken vaak het verschil.

Gelukkig zijn deze kwaliteiten gewoon te leren! 4Future heeft een trainingsprogramma ontwikkeld dat volledig is toegesneden op de wereld van adviseurs, advocaten en accountants.

commerciële training en coaching voor consultants advocaten en accountants

4Future trainingen

​4Future biedt praktische incompany-trainingen die uw professionals ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling én hun concrete handvatten geven die ze verder helpen in hun dagelijkse praktijk. Deze trainingen worden verzorgd door Rob Meijers, oprichter en eigenaar van 4Future.

Na het volgen van een training, wordt de agenda van professionals vaak weer gedomineerd door klantwerk, waardoor de meesten weer terugvallen in hun oude gedrag.​ ​Daarom werkt 4Future met 2 sessies per training, waarbij deelnemers tussentijds het geleerde in de praktijk toepassen. Verder combineert 4Future groepsgewijze trainingen altijd met individueel contact. Daarbij is ruimschoots gelegenheid om eigen acties, ervaringen en uitdagingen te bespreken.

Waarom 4Future?

  • Veel kennis van uw markt en de uitdagingen van uw professionals door de focus op accountancy, consultancy en advocatuur​;
  • Meerdere individuele contactmomenten, gericht op de praktijksituatie van de deelnemer, waardoor het geleerde deel wordt van het dagelijks handelen van de fee earner;
  • Ruime ervaring met het trainen en coachen van fee earners bij grote en middelgrote zakelijke dienstverleners.

Incompany-trainingen op maat

​​​Onze trainingsprogramma's zijn continu in ontwikkeling. ​Als wij een programma invullen voor een groep advocaten, accountants of consultants, stemmen wij deze in overleg met de opdrachtgever altijd af zijn specifieke situatie en commerciële doelen.

Klik op de trainingsmodules voor meer informatie en neem contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie en professionals verder te bespreken.

Contact

Wilt u van gedachten over de mogelijkheden voor commerciële trainingen voor uw professionals? Neem dan contact op met Rob Meijers (e-mail: rob.meijers@4future.com), telefoon 06-3760 1217).

Rob Meijers, Senior Marketing & Business Development Professional 4Future