Training

Voor commercieel effectievere professionals

​Van adviseurs, advocaten of accountants wordt vaak verwacht dat ook zij klanten binnenhalen, zichzelf profileren en een netwerk opbouwen. Maar de meesten zijn geen geboren verkopers. Vaak hebben professionals zelfs een hekel aan verkopen en netwerken. En ze zijn altijd druk met hun vak en met hun klanten.

​​Vakkennis wordt echter van je verwacht, zoals een piloot geacht wordt een vliegtuig veilig van A naar B te kunnen loodsen. Commerciële, relationele en communicatieve vaardigheden maken vaak het verschil.

Gelukkig zijn deze kwaliteiten gewoon te leren! 4Future heeft een trainingsprogramma ontwikkeld dat volledig is toegesneden op de wereld van adviseurs, advocaten en accountants.

commerciële training en coaching voor consultants advocaten en accountants

4Future trainingen

​4Future biedt praktische incompany-trainingen die uw professionals ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling én hun concrete handvatten geven die ze verder helpen in hun dagelijkse praktijk.

Vanuit ons werk met talloze consultants, advocaten en accountants begrijpen wij dat vertellen hoe je iets moet doen maar beperkt effectief is. Alles klinkt heel logisch. En als na het volgen van een training de agenda weer gedomineerd wordt door klantwerk, vervallen de meesten weer in hun oude gedrag.​ ​Daarom combineren wij groepsgewijze trainingen altijd met individueel contact. Daarbij is ruimschoots gelegenheid om ieders eigen acties, ervaringen en uitdagingen te bespreken.

Waarom 4Future?

  • Veel kennis van uw markt en de uitdagingen van uw professionals door focus op accountancy, consultancy en advocatuur​
  • Invulling van de training sluit naadloos aan op de situatie, commerciële strategie en doelen van de opdrachtgever
  • Meerdere individuele contactmomenten, gericht op de praktijksituatie van de deelnemer, waardoor het geleerde deel wordt van het dagelijks handelen van de fee earner
  • Ruime ervaring met het trainen en coachen van fee earners bij grote en middelgrote zakelijke dienstverleners

Incompany-trainingen op maat

​​​Onze trainingsprogramma's zijn continu in ontwikkeling. ​Als wij een programma invullen voor een groep advocaten, accountants of consultants, stemmen wij deze in overleg met de opdrachtgever altijd af zijn specifieke situatie en commerciële doelen.

Klik op de trainingsmodules voor meer informatie en neem contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie en professionals verder te bespreken.