Training & coaching

Voor commercieel effectievere professionals

​Van adviseurs, advocaten of accountants wordt vaak verwacht dat zij ook klanten 'binnenhalen', zichzelf profileren en een netwerk opbouwen. Maar de meesten zijn geen geboren verkopers. Vaak hebben professionals zelfs een hekel aan verkopen en netwerken. En ze zijn altijd druk met hun vak en met hun klanten.

​​Vakkennis wordt echter van je verwacht, zoals een piloot geacht wordt een vliegtuig veilig van A naar B te kunnen loodsen. Commerciële, relationele en communicatieve vaardigheden maken vaak het verschil.

Gelukkig zijn deze kwaliteiten gewoon te leren! 4Future heeft een training- en coaching-programma ontwikkeld dat volledig is toegesneden op de wereld van adviseurs, advocaten en accountants.

commerciële training en coaching voor consultants advocaten en accountants

4Future incompany trainingen

Over onze trainingen

​4Future biedt praktische incompany-trainingen die uw professionals ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling én hun concrete handvatten geven die ze helpen in hun dagelijkse praktijk. De trainingen worden verzorgd door Rob Meijers. Hij stemt de invulling altijd af op de specifieke situatie en doelen van de deelnemers.

Na een training (bijeenkomst of online), wordt de agenda van professionals vaak weer gedomineerd door klantwerk, waardoor velen weer terugvallen in hun oude gedrag.​ ​Daarom werken wij met 2 sessies per training, waarbij deelnemers tussentijds het geleerde in de praktijk toepassen. Verder combineert 4Future groepstrainingen altijd met individueel contact. Daarbij is ruimschoots gelegenheid om eigen acties, ervaringen en uitdagingen te bespreken.

Waarom 4Future?

  • Veel kennis van uw markt en de uitdagingen van uw mensen door de focus op accountancy, consultancy en advocatuur​;
  • Meerdere individuele contactmomenten, gericht op de praktijksituatie van de deelnemer, waardoor het geleerde deel wordt van het dagelijks handelen van de fee earner;
  • Veel ervaring met het trainen en coachen van fee earners bij zakelijke dienstverleners;
  • Uw mensen leren geen trucjes maar een effectieve aanpak die bij hun past en werkt, zowel op de korte als op de lange termijn.

4Future coaching programma

De dienstverlening van 4Future richt zich meestal op organisaties in de consultancy, advocatuur of accountancy. Het commerciële succes van zulke organisaties is afhankelijk van individuele professionals. Vandaar dat we hen altijd meenemen in de adviezen en aanpak, en ook trainingen voor medewerkers verzorgen.

Veel individuele consultants, advocaten en accountants realiseren zich dat hun commerciële aanpak belangrijk is voor hun verdere ontwikkeling en hebben behoefte aan hulp. Daarom biedt 4Future nu ook coaching programma's voor individuele professionals, te beginnen met personal branding. Andere programma's volgen.

coaching 4Future

Contact

Wilt u van gedachten over de mogelijkheden voor commerciële trainingen voor uw professionals? Neem dan contact op met Rob Meijers (e-mail: rob.meijers@4future.com), telefoon 06-3760 1217).

Rob Meijers, Senior Marketing & Business Development Professional 4Future