Tedo Lemstra

Adviseur Business Development & CRM

Tedo Lemstra, Adviseur Business Development en CRM bij 4Future

Tedo Lemstra is een business development professional met een passie voor Customer Relationship Management (CRM) en Business Intelligence. Gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om hun commerciële doelen te bepalen en behalen.

Hij zoekt praktische oplossingen voor business development vraagstukken en biedt ondersteuning bij de implementatie ervan. Tedo heeft ruime ervaring met accountmanagement en het werken met cliënt- en sectorteams, inclusief het maken en implementeren van accountplannen en sectorplannen.

Hij heeft veel ervaring in het gebruik van Business Intelligence om cliëntgegevens te analyseren en te verrijken. Hiermee kan hij voor organisaties onder andere de belangrijkste cliënten en contactpersonen bepalen, en het potentieel voor up-selling en cross-selling.

Tedo heeft ruim 20 jaar ervaring in marketing en sales functies bij internationale bedrijven (AEGON en Experian) en waarvan ruim 11 jaar in de zakelijke dienstverlening (KPMG en NautaDutilh). Hij volgt de snelle (onder andere technologische) veranderingen in de markt voor zakelijke diensten met veel belangstelling.

Tedo is een proactieve, analytische en resultaat gedreven professional. Hij brengt zijn vrije tijd graag door met zijn gezin, met lezen of in de sportschool.