Suzanne Geurts

Specialist Copy en Editing

Suzanne Geurts, Specialist Copy & Editing bij 4Future

Suzanne Geurts studeerde Communicatiewetenschap & Journalistiek (cum laude) en heeft ruim vijftien jaar ervaring als tekstschrijver en editor voor toonaangevende dienstverleners, waaronder EY, Baker Tilly Berk en De Hypotheker.

In haar werk combineert ze marketingdoelen, een frisse stijl en sterke journalistieke skills. Scherpe invalshoeken kiezen, altijd doorvragen: dat is Suzanne. Dit doet ze al voordat er een letter op papier staat. Hoe kijkt de doelgroep tegen topics aan? Waar ligt hij wakker van? En wat wil hij graag? De beste copy raakt direct de leefwereld van de klant en zegt waar het op staat. Haar signatuur zijn heldere teksten met urgentie, geloofwaardigheid en authenticiteit.

Suzanne werkt op het snijvlak van communicatie en journalistiek. Daarom ligt haar expertise bij inhoudelijke copy, zoals whitepapers, vakartikelen, reports en blogs (short- en longread). Als editor geeft ze aangeleverde teksten nieuw elan, maar op basis van research en interviews schrijft ze ook zelf nieuwe copy. Altijd met een originele vorm, waar gewenst geoptimaliseerd voor online vindbaarheid (SEO).

In haar vrije tijd bezoekt Suzanne graag rockconcerten, houdt ze een moestuin bij en elke dag staat ze op de yogamat. In het weekend is ze vrijwilliger bij een egelopvang voor gevonden egels.