Route naar 4Future

Wij ontvangen u graag in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. Deze locatie is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Hieronder vindt u een routebeschrijving.

Bezoekadres

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37
2712 PB Zoetermeer
Telefoon: 079 203 30 80

Dutch Innovation Factory, Zoetermeer
Dutch Innovation Factory, Zoetermeer

Met de auto

​Vanuit richting Utrecht/Gouda:
Neem vanaf de A12 afslag 7 ('Zoetermeer') en ga bij de stoplichten rechts de Oostweg op. Neem direct de eerste afslag en ga bij de stoplichten rechtsaf de Bleiswijkseweg op. Na 100 meter ziet u rechts op nummer 37 de ‘Dutch Innovation Factory’. Zie verder bij *

Vanuit Den Haag:
Neem vanaf de A12 afslag 7 ('Zoetermeer') en ga aan het eind van de afrit linksaf. Neem daarna de eerste afslag rechts en ga bij de stoplichten rechtsaf de Bleiswijkseweg op. Na 100 meter ziet u rechts op nummer 37 de ‘Dutch Innovation Factory’. Zie verder bij *


Achter het gebouw vindt u gratis parkeerplaatsen. ​​Via de metalen loopbrug bereikt u de ingang van de Dutch Innovation Factory. Bij binnenkomst ziet u rechts de receptiebalie waar u zich kunt melden.

Openbaar vervoer:

Tussen 7 en 20 uur kunt u gebruik maken van een gratis shuttleservice tussen Station Zoetermeer of Driemanspolder en de Dutch Innovation Factory.

Hiervoor belt u 10 minuten voor aankomst op het station, respectievelijk vertrek vanaf de Dutch Innovation Factory, naar nummer 06-19 98 68 99.

De wachttijd bedraagt maximaal 20 minuten en de rijtijd tussen het station en de Dutch Innovation Factory is ongeveer 10 minuten.

Deze shuttle service wordt verzorgd door Jeeves. De witte busjes van Jeeves zijn te herkennen aan het logo van de Dutch Innovation Factory (zie hieronder).

De ingang van de Dutch Innovation Factory bereikt u via de metalen loopbrug. ​​Bij binnenkomst ziet u rechts de receptiebalie waar u zich kunt melden.