Route naar 4Future

Wij ontvangen u graag in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. Deze locatie is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Hieronder vindt u een routebeschrijving.

Bezoekadres

Dutch Innovation Factory
Bleiswijkseweg 37
2712 PB Zoetermeer
Telefoon: 079 203 30 80

Dutch Innovation Factory, Zoetermeer
Dutch Innovation Factory, Zoetermeer

Met de auto

​Vanuit richting Utrecht/Gouda:
Neem vanaf de A12 afslag 7 ('Zoetermeer') en ga bij de stoplichten rechts de Oostweg op. Neem direct de eerste afslag en ga bij de stoplichten rechtsaf de Bleiswijkseweg op. Na 100 meter ziet u rechts op nummer 37 de ‘Dutch Innovation Factory’. Zie verder bij *

Vanuit Den Haag:
Neem vanaf de A12 afslag 7 ('Zoetermeer') en ga aan het eind van de afrit linksaf. Neem daarna de eerste afslag rechts en ga bij de stoplichten rechtsaf de Bleiswijkseweg op. Na 100 meter ziet u rechts op nummer 37 de ‘Dutch Innovation Factory’. Zie verder bij *


Achter het gebouw vindt u gratis parkeerplaatsen. ​​Via de metalen loopbrug bereikt u de ingang van de Dutch Innovation Factory. Bij binnenkomst ziet u rechts de receptiebalie waar u zich kunt melden.

Loopbrug naar Dutch Innovation Factory
Loopbrug naar Dutch Innovation Factory

Openbaar vervoer:

Neem de trein naar station Lansingerland-Zoetermeer. De Sprinter tussen Den Haag en Gouda (’s-Hertogenbosch) stopt op werkdagen elk kwartier bij dit nieuwe station, in het weekend elk half uur.

Loop vanaf het station over het viaduct naar de overkant van de A12 en volg het bordje Dutch Innovation Park. Op dit park vindt u aan de Bleiswijkseweg nummer 37 de Dutch Innovation Center. Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen.

De ingang van de Dutch Innovation Factory bereikt u via de metalen loopbrug. ​​Bij binnenkomst ziet u rechts de receptiebalie waar u zich kunt melden.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Route vanaf station Lansingerland-Zoetermeer naar Dutch Innovation Factory