Romy Barendse

Adviseur Marketing en Communicatie

Romy Barendse, Adviseur Marketing & Communicatie bij 4Future

Romy Barendse werkt voor zowel kleine als grote organisaties in onder andere marketing, communicatie, verandermanagement, visieontwikkeling en project management.

Romy heeft een uniek talent om content te transformeren in een betekenisvol verhaal. Om van een motiverende tekst een overtuigend geheel te maken. Zij heeft een passie voor het vertellen van het verhaal van een organisatie, zowel intern als extern. En een fascinatie voor verandermanagement en -communicatie en de rol die de hedendaagse digitalisering hierin speelt.

​Haar specifieke expertisegebieden zijn: story telling, editing, web design, organisatie, online communicatie, event management, customer relations, interne communicatie en marketing. Met haar frisse blik op het werkveld weet zij het vak vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.

Romy heeft ervaring in de sectoren onderwijs, radio/televisie, sport en gezondheidszorg. Sinds februari 2016 werkt zij als freelancer.

Romy heeft een sterk observatievermogen en is betrokken. Zij is creatief, doelgericht en van nature ontzettend nieuwsgierig. Haar vrije tijd vult ze het liefste in met reizen, koken, yoga en wandelingen langs de branding.