Skip to content

People 4Future Scan

People 4Future Scan

Dank voor uw interesse in de People 4Future Scan!

De People 4Future scan geeft inzicht in de gebieden waarop uw organisatie moet focussen om effectiever goede professionals te kunnen aantrekken, behouden en ontwikkelen.

Het is belangrijk dat de scan wordt ingevuld door (een steekproef van) mensen uit zowel bestuur/directie als professionals. Zo wordt namelijk duidelijk hoe de realiteit zich verhoudt tot de ambities (gaps) én op welke gebieden de beleving van de huidige situatie verschilt. Zo komt het vaak voor dat de leiding een andere perceptie heeft van bijvoorbeeld de cultuur dan de professionals zelf.

Als u het onderstaand formulier instuurt, ontvangt u per e-mail een link naar de online People 4Future scan. Hiermee krijgt u een goed beeld van de onderwerpen die in de scan aan bod komen.

Multiple choice vragen

Ontvang kosteloos advies!

Als minimaal 5 mensen van uw organisatie de scan invullen, dan ontvangt u van ons kosteloos een analyse en advies over speerpunten voor uw organisatie ten aanzien van het aantrekken, behouden en ontwikkelen van professionals!

Meer weten?

Heeft u vragen, of wilt u de situatie bij uw organisatie bespreken? Neem dan contact op met Diederik Gosewehr, HR specialist bij 4Future.


Contact

Aanvragen People 4Future Scan