Pascal van Mierlo

Adviseur Advocatuur en Business Development

Pascal van Mierlo. Adviseur Business Development bij 4Future

​Pascal van Mierlo is een gedreven professional met een bewezen track record in marketing en business development voor zakelijke dienstverleners, en het opereren als sparring partner voor professionals.

Zijn focus ligt op het identificeren en benutten van het ‘onbenut marketingpotentieel’ van kantoren en professionals: waar ligt de kracht van het kantoor en de professional? En waar liggen de kansen voor onderscheidend vermogen en verdere groei? Dit doet hij op basis van een duidelijke strategische visie, gecombineerd met een hands-on aanpak.

Pascal heeft ruime ervaring in de juridische sector, waarin hij sinds 2006 actief is. Het is zijn passie om de juridische kennis en diensten van kantoren optimaal te laten aansluiten op de concrete behoefte van de doelgroep. Van buiten naar binnen denken, in plaats van andersom.

Gedurende zijn loopbaan heeft Pascal diverse marketingrollen vervuld bij Andersen, EY, en tot 2015 bij Simmons & Simmons waar hij verantwoordelijk was voor marketing en business development. Sinds 2015 adviseert en ondersteunt hij meerdere middelgrote advocatenkantoren op het gebied van marketing en business development. Daarnaast verzorgt hij diverse commerciële trainingen voor advocaten en andere professionals.

In zijn vrije tijd gaat Pascal graag hardlopen of is hij op het voetbalveld te vinden.