Over 4Future

4Future helpt ambitieuze adviesbureaus, accountantskantoren en advocatenkantoren om structureel meer groei te realiseren door effectievere marketing en business development.

Alle activiteiten van 4Future worden uitgevoerd - of aangestuurd – door Rob Meijers, een senior marketing en business development professional met 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, zowel nationaal als internationaal, zowel als fee earner als in staffuncties. Rob was onder meer directeur marketing, communicatie en sales bij EY Nederland.

Opdrachten worden altijd uitgevoerd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever: bestuur of directie, fee earners en stafmedewerkers. Daarnaast beschikt Rob over een netwerk van geselecteerde specialisten die hij kan inschakelen op het gebied van onder meer HR, recruitment, CRM, SEO en SEA, video, redactie en contentcreatie, en webdesign.

Samenwerken met 4Future levert u twee dingen op:

  • Meer groei: 4Future verbetert stap voor stap de effectiviteit van uw marketing en business development aanpak, samen met uw eigen mensen.
  • Ontzorging: En u weet dat de commerciële aanpak in goede handen is, zodat u en uw professionals zich kunnen concentreren op waar jullie goed in zijn.
Rob Meijers, Senior Marketing & Business Development Professional 4Future
Rob Meijers, oprichter en eigenaar van 4Future

Rob Meijers: “Groei is in de advocatuur, consultancy en accountancy afhankelijk van meerdere, onderling samenhangende factoren. Trucjes werken daarom hooguit op korte termijn.

Wat wél werkt is een integrale, professionele en systematische aanpak waarin fee earners, bestuur/directie, marketing, business development, HR en IT elkaar versterken.”