Over 4Future

4Future helpt ambitieuze adviesbureaus, accountantskantoren en advocatenkantoren om structureel meer groei te realiseren door effectievere marketing en business development.

Alle activiteiten van 4Future worden uitgevoerd - of aangestuurd – door Rob Meijers, een senior marketing en business development professional met 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, zowel nationaal als internationaal, zowel als fee earner als in staffuncties. Rob was onder meer directeur marketing, communicatie en sales bij EY Nederland.

Opdrachten worden altijd uitgevoerd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever: bestuur of directie, fee earners en stafmedewerkers. Daarnaast beschikt Rob over een netwerk van geselecteerde specialisten die hij kan inschakelen op het gebied van onder meer HR, recruitment, CRM, SEO en SEA, video, redactie en contentcreatie, en webdesign.

Samenwerken met 4Future levert u twee dingen op:

  • Meer groei: 4Future verbetert stap voor stap de effectiviteit van uw marketing en business development aanpak, samen met uw eigen mensen.
  • Ontzorging: En u weet dat de commerciële aanpak in goede handen is, zodat u en uw professionals zich kunnen concentreren op waar jullie goed in zijn.
Rob Meijers, Senior Marketing & Business Development Professional 4Future
Rob Meijers, oprichter en eigenaar van 4Future

Klanten over 4Future

Adviesbureau Morgens

“Sinds wij met Rob werken is het aantal website-bezoekers en volgers van Morgens sterk gestegen, en krijgt onze content een steeds groter bereik. En weet een steeds groter deel van onze doelgroep wie Morgens is, wat wij te bieden hebben en waarom wij goed werk verrichten.”

Frank van Berkel

Partner bij adviesbureau Morgens
logo Pels Rijcken

“Ik vond het zeer nuttig, boeiend en geweldig voorbereid. Van het team heb ik ook louter positieve reacties gehad. Ik zie er dan ook naar uit om de samenwerking met Rob voort te zetten.”

Aernout de Mooij

Head of Knowledge & Commercial Services bij Pels Rijcken advocaten en notarissen
logo Universiteit van Amsterdam

“Rob heeft een integrale aanpak ontwikkeld voor onze marketing- en recruitment-inspanningen … En met resultaat: het aantal leads en nieuwe aanmeldingen is aanzienlijk toegenomen.”

Frank Verbeeten

Professor of Accounting aan de Universiteit van Amsterdam
logo Taxture

“Rob heeft ons geholpen om vragen als ‘waarom Taxture?’ helder en onderscheidend te beantwoorden. Vervolgens heeft hij dit voortvarend vertaald naar een sterk verbeterde website en het effectief gebruik van LinkedIn.”

Harry Kleine

Partner bij Taxture Global Tax, Legal & Audit Services
logo Van Diepen Van der Kroef

“Wij wilden onze positie versterken op een gebied waar we groeikansen zien en veel expertise hebben. 4Future heeft samen met ons een concreet actieplan gemaakt, waarmee voor iedereen duidelijk is wat, wanneer moet gebeuren.”

Evert Baart

Advocaat en partner bij Van Diepen Van der Kroef advocaten