Skip to content

Flexibele schil voor groei

4Future is een netwerkorganisatie van specialisten in marketing, business development, communicatie en HR. Wij helpen organisaties en professionals in de advocatuur, consultancy en accountancy bij het realiseren van groei, zowel in omzet als in mensen.

Digitalisering heeft de wereld van marketing en sales totaal veranderd. Echter, in de zakelijke dienstverlening blijven mensen cruciaal: groei wordt bepaald door de commerciële kracht van zowel de organisatie als van individuele accountants, advocaten of consultants.

Dit betekent dat digitalisering hand in hand moet gaan met persoonlijk contact. En dat de activiteiten van 'fee earners' en stafmedewerkers naadloos op elkaar moeten zijn afgestemd. Trucjes werken helaas niet. Structurele groei vereist een integrale aanpak waarin praktijk en staf; marketing, business development en HR; online en offline, elkaar versterken.

De meeste adviesbureaus, accountants- en advocatenkantoren beschikken niet over een team met de ervaring en expertise die hiervoor nodig zijn. 4Future biedt een flexibele schil van specialisten die ook organisaties buiten de Big 4 toegang geeft tot toppers in marketing, business development en HR, die hun organisatie commercieel vooruit kunnen helpen.