Specialismen

4Future ondersteunt zakelijke dienstverleners bij het hele commerciële proces, van positionering en het bepalen van target-organisaties tot en met het winnen van nieuwe cliënten en opdrachten. Uitgangspunt is steeds een integrale aanpak van de 8 groei-drivers voor advocaten, accountants en adviesbureaus.

Een succesvolle aanpak van dit commerciële proces vereist kennis van diverse specialismen. Via ons netwerk van professionals beschikt 4Future over expertise op vrijwel alle specialismen op het gebied van marketing en sales. Om een concreter idee te geven van onze opdrachten voor cliënten, ziet u hieronder een overzicht van de belangrijkste gebieden waarop wij cliënten vooruit helpen.

Sales funnel - targets leads prospects cliënten

Positionering & branding

Onderscheidend vermogen

Veel advocaten, accountants en consultants bieden soortgelijke diensten als concurrenten en komen niet verder dan lege claims als 'de beste mensen' en 'wij stellen de cliënt centraal'.

4Future helpt u een onderscheidende positie te bepalen en claimen. Hierdoor trekt uw organisatie nieuwe klanten aan, wordt u minder afhankelijk van persoonlijke relaties en heeft u minder last van prijsconcurrentie.

Content-marketing

Inbound marketing

Door digitalisering hebben potentiële klanten hun voorkeur voor een dienstverlener grotendeels bepaald voordat zij openstaan voor persoonlijk contact: zij willen zelf bepalen wanneer ze contact hebben, met wie en waarover.

4Future helpt u om door het delen van relevante, waardevolle content bekendheid, waardering en vertrouwen bij prospects te winnen, zodat u bovenaan hun shortlist staat.

Business development

hulp van marketing BD of HR professionals

Hoe genereert uw organisatie leads? En hoe en door wie worden deze opgevolgd? Welke organisaties zijn targets? Wie kent hier al mensen? Wie ontwikkelt of versterkt relaties bij deze target? Hoe is de aanpak van offertes en pitches? En voor het ontwikkelen van bestaande cliënten?

4Future helpt u om tot een effectieve aanpak van business development te komen, van leadgeneratie tot en met cliëntontwikkeling.

Personal branding

Personal branding consultants advocaten accountants (4Future)

Niet de afdeling marketing en business development maar individuele adviseurs, accountants en advocaten zijn het meest bepalend voor het commerciële succes van zakelijke dienstverleners.

4Future helpt professionals om een sterk 'personal brand' te bouwen dat aansluit bij de prioriteiten van de organisatie, zodat zij hun bijdrage aan het commerciële succes structureel versterken.

LinkedIn & social selling

Gebruik van social media

De waarde van LinkedIn voor advocaten, accountants en consultants is enorm. Voor het bouwen van 'personal brands', voor het creëren en ontwikkelen van relaties, en voor het genereren van leads. Maar een profiel en af en toe een bericht liken is niet genoeg.

4Future helpt om LinkedIn effectief in te zetten, zowel als organisatie als door uw professionals.

Meer weten?

Wilt u van gedachten wisselen over uw situatie of bent u benieuwd wat 4Future voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Rob Meijers (e-mail: rob.meijers@4future.com), telefoon 06-3760 1217).

Rob Meijers, Senior Marketing & Business Development Professional 4Future