Mirjam Groenendijk

Adviseur Advocatuur en Accountancy

Mirjam Groenendijk, Adviseur Advocatuur en Accountancy bij 4Future

Met ontelbare vlieguren in marketing, communicatie en business development is Mirjam Groenendijk ‘gepokt en gemazeld’ door de praktijk. Met name in de zakelijke dienstverlening, zoals bij OHRA, later bij Interpolis en Achmea en bij Flynth adviseurs en accountants. Ook heeft zij op interimbasis opdrachten vervuld voor onder andere Lustrous Law en Manpower Professionals.

Mirjam is een allround marketingprofessional met een scherpe focus op behoeften, verbinding en transformatieprocessen. In staat om marketing, communicatie en business development binnen het brede kader te plaatsen van organisatiestructuur, -psychologie, systemen en bedrijfsprocessen. Bewezen bouwer, zelfstarter, in staat om snel tot de kern van een vraagstuk door te dringen. Van strategie tot tactische en operationele uitvoering, van grote lijnen tot de invulling van de details. Als 'meewerkend voorman' of in een netwerk van professionals.

“Het marketingvak wordt met alle digitale ontwikkelingen, 'Internet of Things' en datamanagement steeds interessanter; het evolueert van een bedrijfseconomische wetenschap naar een gedragswetenschap." Mirjam's kracht ligt in het leggen van de verbinding tussen enerzijds de analytische en datagedreven mogelijkheden en anderzijds de intuïtieve en mensgerichte kant van dit mooie vakgebied. Door heldere interpretatie en duiding van data, het helpen in kaart brengen van de customer journey en het bijdragen aan een optimale customer experience. "Ultieme doel: De WOW-factor realiseren! Ongeacht de sector, klantbeleving is key.”