Advies

Consultants, accountants en advocaten hebben zelf een cruciale rol in de marketing en sales van de eigen organisaties. Daardoor kunnen marketing en business development niet alleen aan een stafmedewerker of afdeling worden overgelaten: intensieve samenwerking tussen staf, fee earners en bestuur/directie is essentieel.

Een uitdaging is daarom dat de meeste consultants, accountants en advocaten weinig expertise hebben op het gebied van marketing en business development. Door de meestal hoge werkdruk hebben zij bovendien weinig tijd voor marketing en sales. En niet zelden ook weinig affiniteit.

Dit betekent dat een effectieve marketing-en business development-aanpak niet eenvoudig is. Advies van ervaren specialisten met ruime praktijkervaring in uw sector is daarom van onschatbare waarde.

Marketing en business development advies

Groei-drivers voor zakelijke dienstverleners

4Future is gespecialiseerd in marketing en business development voor organisaties in de consultancy, accountancy en advocatuur. Dit gebeurt primair door Rob Meijers, die over zeer veel ervaring beschikt met marketing en business development bij zakelijke dienstverleners. Waar gewenst, betrekt hij hoogwaardige specialisten uit zijn netwerk op gebieden als SEO, SEA, recruitment, CRM of HR.

Bij het adviseren van klanten, bekijken wij hun commerciƫle situatie en uitdagingen aan de hand van de 'groei-drivers voor accountants, consultants en advocaten'. Deze zijn bepalend voor de structurele groei van accountants, adviesbureaus en advocatenkantoren. Download ons gratis whitepaper voor meer over deze groei-drivers.

De 8 groei-drivers voor accountants consultants en advocaten
De 8 groei-drivers voor accountants consultants en advocaten

Adviesgebieden

Structureel meer groei realiseren

Goede professionals aantrekken

Commercieel effectievere professionals

Meer resultaat uit marketing en business development acties

Contact

Wilt u van gedachten wisselen over uw situatie of bent u benieuwd wat 4Future voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Rob Meijers (e-mail: rob.meijers@4future.com), telefoon 06-3760 1217).

Rob Meijers, Senior Marketing & Business Development Professional 4Future