Marieke Blomsma

Specialist Online Marketing & SEO

Marieke Blomsma, Specialist Online Marketing en SEO bij 4Future

Marieke Blomsma is een enthousiaste, gedreven en ervaren online marketing- en communicatieprofessional en SEO-specialist. Ze is sterk in zowel het bedenken en uitvoeren van communicatiestrategieën, als in het begeleiden van digitale content transitietrajecten.

Zij heeft veel kennis en ervaring opgedaan als online communicatieadviseur en SEO-specialist bij grote dienstverlenende (internationale) organisaties voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Zoals bij APG, A.s.r., Aegon, BOVAG, Robeco, RegioBank, Koninklijke Bibliotheek, MN Services, De Goudse verzekeringen, Obvion, LeasePlan, KPN, T-Mobile, Unilever en de Consumentenbond.

Marieke heeft veel opdrachten uitgevoerd op het snijvlak van uitvoering en advies. Bij opdrachten neemt zij graag de regisseursrol. Zij is zeer resultaatgericht en streeft naar meetbare positieve bijdragen voor de organisatie.

Specifieke expertisegebieden zijn: SEO copywriting, social media, community management, webredactie, content migratieprojecten, content management, SEO en SEA campagnes opzetten en uitvoeren, online PR campagnes, verandermanagement en projectmanagement.

Marieke vindt kwaliteit, authenticiteit, transparantie, structuur en de klant centraal stellen belangrijk. Zij is empathisch, accuraat, analytisch, betrouwbaar, organisatie-sensitief, resultaatgericht, pro-actief, ondernemend en flexibel.