Lieuwe Vreeswijk

Specialist Online Marketing, SEO & SEA

Lieuwe Vreeswijk, Specialist Online Marketing, SEO en SEA bij 4Future

Telefoon: ‭+31-6 11 05 09 09

Online advertenties zijn voor veel organisaties nog een groot vraagteken. Er wordt veel geld gespendeerd zonder te weten of het ook zin heeft. Als online marketeer, specialist in SEO en SEA, met ervaring in veel verschillende markten en branches, weet Lieuwe precies hoe je de juiste prospect vindt - op het juiste moment. Zodat die ‘kost per klik’ ook echt toegevoegde waarde heeft.

​Lieuwe is een online marketeer die gelooft in data. Minder varen op intuïtie, meer testen en leren totdat de waarheid naar boven komt. Hij weet exact wat voor data uit welke bron hij nodig heeft, om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen die ervoor zorgen dat organisaties online de gewenste groei kunnen realiseren.

Naast zijn werk als digital marketeer bij New Skool Media, één van de grootste multimediale bedrijven van Nederland, werkt Lieuwe ook als SEA-Specialist voor kleinere bedrijven.

Voor Lieuwe is vrije tijd ook zijn werk. De online marketingwereld is zo dynamisch dat bijblijven met trends en ontwikkelingen geen optie, maar noodzaak is. Daarom is het maar goed dat lezen één van Lieuwe's hobby’s is. Zijn ambitie en motivatie komt voort uit de mogelijkheid om reizen en werken te kunnen combineren. Lieuwe en zijn laptop zijn dan ook onafscheidelijk.