Klanten over 4Future

"Vanuit mijn persoonlijke betrokkenheid en professionaliteit zorg ik er als oprichter en 'gezicht' van 4Future voor dat klanten altijd meer dan tevreden zijn over onze dienstverlening. Dat betekent dat je verwachtingen moet overtreffen, dus de lat ligt hoog. Ik ben er trots op te mogen stellen dat we hier tot nu toe steeds in slagen!

De afgelopen jaren heeft 4Future een groot aantal organisaties geholpen hun groeiambities te realiseren. Sommige klanten stellen er prijs dat we geen bekendheid geven aan onze betrokkenheid, wat we uiteraard respecteren. Anderen vertellen juist graag over hun ervaringen met mij en met 4Future. Hieronder deel ik graag een aantal aanbevelingen van klanten."

Rob Meijers, oprichter en eigenaar van 4Future

speaking bubble
Adviesbureau Morgens

"Sinds wij met Rob werken is het aantal website-bezoekers en het aantal volgers van Morgens sterk gestegen, en krijgt onze content een steeds groter bereik. En weet een steeds groter deel van onze doelgroep wie Morgens is, wat wij te bieden hebben en waarom wij goed werk verrichten."

"Onze samenwerking met 4Future is begin 2017 gestart met het verbeteren en professionaliseren van onze marketingaanpak. Wij deden al best veel aan contentmarketing en hadden de wens daarmee nog meer beslissers te bereiken. De samenwerking met 4Future beviel zo goed dat wij ons sindsdien structureel laten ondersteunen. Daarbij zorgde Rob steeds dat alle geplande activiteiten goed en tijdig werden gerealiseerd, terwijl we tegelijkertijd continu werkten aan verdere verbeteringen. Bijvoorbeeld van onze contentmarketing (blogs, nieuwsbrieven, website, whitepapers e.d.), het gebruik van social media, en het ondersteunen en trainen van onze consultants en partners bij hun commerciële rol, steeds in nauwe samenwerking met de marketingverantwoordelijken binnen Morgens.

Rob heeft - net als Morgens - een enorme drive om verder te verbeteren en te professionaliseren. En draagt daar ook steeds weer, op een plezierige manier, goede ideeën voor aan. Sinds wij met Rob werken is het aantal website bezoekers en het aantal volgers van Morgens sterk gestegen, en krijgt onze content een steeds groter bereik. En weet een steeds groter deel van onze doelgroep wie Morgens is, wat wij te bieden hebben en waarom wij goed werk verrichten."

Frank van Berkel
Partner van adviesbureau Morgens

"Hoe verhouden de verschillende online en offline instrumenten zich qua kosten en effectiviteit? En hoe verschilt dit afhankelijk van het thema, of de sector waarop je je richt? Mijn team gaf aan dat ze het soms lastig vinden om te bepalen welke kanalen je als advocatenkantoor het beste kunt inzetten om effectief kennisgebieden te claimen en cliënten te werven.

Omdat ik in mijn vorige functie bij CMS goede ervaringen heb opgedaan met Rob Meijers, heb ik hem uitgenodigd om zijn visie met ons te delen en bespreken. Ik vond het zeer nuttig, boeiend en geweldig voorbereid. Heel veel dank! Van het team heb ik ook louter positieve reacties gehad. Ik zie er dan ook naar uit om de samenwerking met Rob voort te zetten."

Aernout de Mooij
Head of Knowledge & Commercial Services bij Pels Rijcken

logo Pels Rijcken

"Ik vond het zeer nuttig, boeiend en geweldig voorbereid. Van het team heb ik ook louter positieve reacties gehad. Ik zie er dan ook naar uit om de samenwerking met Rob voort te zetten."

logo Universiteit van Amsterdam

"Rob heeft een integrale aanpak ontwikkeld voor onze marketing- en recruitment-inspanningen ... En met resultaat: het aantal leads en nieuwe aanmeldingen is aanzienlijk toegenomen."

"Rob heeft ons geholpen om de marktpositie van onze post-master RC-opleiding (Executive Master of Finance & Control) te versterken. Eerst hebben we de propositie en het onderscheidend vermogen van het programma van de UvA scherp gesteld. Op basis hiervan heeft Rob een integrale aanpak ontwikkeld voor onze marketing- en recruitment-inspanningen. Ook heeft hij o.a. onze websiteteksten en brochure onder handen genomen, en een wervingscampagne op LinkedIn opgezet.

En met resultaat: het aantal leads en nieuwe aanmeldingen is aanzienlijk toegenomen. Daarom bekijken we nu hoe we, voortbouwend op deze ervaringen, de aanpak verder kunnen verbeteren. Ook was de samenwerking heel plezierig, dus ik zie er naar uit om deze voort te zetten."

Frank Verbeeten
Professor of Accounting, Universiteit van Amsterdam

"Vanwege zijn kennis en ervaring met marketing en onze business, heeft Taxture Rob Meijers ingeschakeld om de website en marketingaanpak te verbeteren. Eerst wilden we alleen een paar aanpassingen aan onze website doen, omdat deze geen goed beeld gaf van onze dienstverlening aan cliënten en hoe het is om bij Taxture te werken. Door gesprekken met Rob zijn we tot de conclusie gekomen dat we eerst scherper moesten krijgen wat Taxture onderscheidt, als zakelijk dienstverlener én als werkgever. Op basis van interviews en een survey heeft Rob ons geholpen om vragen als ‘waarom Taxture?’ helder en onderscheidend te beantwoorden. Vervolgens heeft hij dit, in nauwe samenwerking met mijzelf en andere collega’s, zeer voortvarend vertaald naar een nieuwe, sterk verbeterde website.

Wat ik bijzonder waardeer, is dat hij ook diverse webpagina’s creëerde en aanpassingen deed die veel verder gaan dan de overeengekomen opdracht, wat typerend is voor zijn professionele betrokkenheid en gedrevenheid. Omdat de website slechts een onderdeel is van de marketingaanpak, helpt Rob nu bij de inzet van LinkedIn, zowel vanuit Taxture zelf als door onze medewerkers. Ook heeft hij medewerkers getraind, zodat we het reguliere onderhoud van onze website en LinkedIn-pagina zelfstandig kunnen doen. We zijn erg blij met de dienstverlening van 4Future aan Taxture. Ik kan Rob dan ook van harte aanbevelen!"

Harry Kleine
Partner bij Taxture Global Tax, Legal & Audit Services

logo Taxture

"Rob heeft ons geholpen om vragen als ‘waarom Taxture?’ helder en onderscheidend te beantwoorden. Vervolgens heeft hij dit voortvarend vertaald naar een sterk verbeterde website en het effectief gebruik van LinkedIn."

logo Van Diepen Van der Kroef

"Wij wilden onze positie versterken op een gebied waar we groeikansen zien en veel expertise hebben. 4Future heeft samen met ons een concreet actieplan gemaakt, waarmee voor iedereen duidelijk is wat, wanneer moet gebeuren."

"Bij Van Diepen Van der Kroef wilden wij onze positie versterken op een gebied waarin we groeikansen zien en veel expertise hebben. Om het ontwikkelen van deze markt in een stroomversnelling te brengen, hebben wij 4Future ingeschakeld. Na enkele interviews, hebben wij - begeleid door 4Future - een paar sessies gehouden, waarin we o.a. doelgroepen, thema’s en de te volgen aanpak hebben bepaald.

Dit heeft geleid tot een concreet actieplan, waarmee voor iedereen duidelijk is wat, wanneer moet gebeuren. Ik vind het belangrijk dat commerciële acties uit onze eigen mensen komen. De interactieve manier waarop 4Future dit plan met ons heeft gemaakt, heeft daarom goed voor ons gewerkt."

Evert Baart
Advocaat en Partner bij Van Diepen Van der Kroef advocaten

Contact

Wilt u van gedachten wisselen over uw situatie of bent u benieuwd wat 4Future voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Rob Meijers (e-mail: rob.meijers@4future.com), telefoon 06-3760 1217).

Rob Meijers, Senior Marketing & Business Development Professional 4Future