Karin Reijnen

Specialist Content Marketing

Karin Reijnen, Specialist Content Marketing bij 4Future

Telefoon: ‭‬06-1882 6038
E-mail: karin.reijnen@4future.com

Karin Reijnen heeft achttien jaar ervaring als communicatiemanager, marketeer en projectmanager, voornamelijk binnen de branches banking en telecom, onder meer bij Rabobank en ING.

​Haar doel is een 9+ ervaring voor de klant te realiseren – hoe moeilijk dat soms ook is. Het ontwikkelen en implementeren van massamediale campagnes, sales tools, contentmarketing, websites en apps, trainingen en workshops, events, customer journeys en storytelling zijn voor haar logische zaken om daar te komen. Dat geldt ook voor het doorvoeren van rebranding-trajecten en het toepassen van verbeterprocessen, zoals LEAN en SCRUM.

Karin combineert graag offline en online middelen. De juiste combinatie leidt immers veelal tot de beste resultaten en de grootste klantwaarde. Zij is gewend om in het Nederlands en Engels te communiceren en maakt zich snel nieuwe vakgebieden en processen eigen.

Karin is flexibel, resultaatgericht, analytisch en pro-actief. Ze is hands-on en leert snel. Daarbij gaat zij uitdagingen niet uit de weg. Ze is gewend om te denken in oplossingen.

​In haar vrije tijd heeft Karin een passie voor reizen, fotografie en het schrijven van journalistieke reisverhalen voor haar website, reizendoormijnogen.nl. Daarnaast houdt zij ervan te fietsen in haar woonplaats Amsterdam.