Jacques Nagel

Adviseur Marketing en Communicatie

Jacques Nagel, Adviseur Marketing & Communicatie bij 4Future

Jacques Nagel is een commerciële marketing en communicatie man die gewend is over de muren van de discipline heen te kijken en te denken. Hoe kan een organisatie optimaal functioneren en kunnen de klantengroepen op de door hun gewenste manier worden bediend en behouden? In een snel veranderende omgeving. Zijn focus ligt bij het analyseren, begrijpen en organiseren van de business.

In bijna 25 jaar bedrijfsleven en sportwereld (bij A-merken als Otto, Skala, Belvilla, Ogilvy & Mather en AFC Ajax) heeft hij een rijke ervaring opgebouwd in marketing en commercie. Zowel offline als online. Van strategie tot operatie, altijd met de drive om het doel gerealiseerd te krijgen.

Als deelnemer van het Shopping2020/ShoppingTomorrow programma van Thuiswinkel.org, is Jacques niet alleen geïnteresseerd in de toekomst, maar ook betrokken bij de ontwikkelingen in de markt en hoe bedrijven daarbij te helpen.

Jacques is een peoplemanager en teamspeler, die alle stakeholders weet te mobiliseren om het uiteindelijke doel te bereiken. Hij houdt van sport en koken en geniet van een breed sociaal netwerk.