Interim marketing en business development manager

Heeft u tijdelijk behoefte aan een ervaren marketing- en business development-manager of -directeur met ervaring in uw sector die gelijk aan de slag kan? Dat kan met een interimmanager van 4Future!

Uw organisatie beschikt tijdelijk over een senior marketing- en business development-specialist die nauw samenwerkt met zowel directie/bestuur als met betrokken fee earners. Dat geldt natuurlijk ook voor uw marketing, communicatie- of business development-medewerker of team (als van toepassing).

Deze interim rol wordt vanuit 4Future normaliter ingevuld door Rob Meijers, die over zeer veel ervaring beschikt met marketing en business development bij zakelijke dienstverleners. Indien gewenst, kan hij in overleg hoogwaardige specialisten uit zijn netwerk inschakelen voor specifieke expertise of extra capaciteit.

4Future interim marketing en business development voor consultants en advocaten

Waarom?

Veranderende verwachtingen van klanten stellen steeds hogere eisen aan de marketingfunctie. Ook raakt Marketing steeds meer verweven met andere functies, zoals HR en IT. Verder hebben concurrenten de voor de hand liggende marketingacties inmiddels al lang opgepakt, dus daarmee zult u geen concurrentievoordeel behalen.

Daarom is belangrijk dat het commerciële perspectief, afdelingenoverstijgend wordt aangestuurd en verbeterd door een topper in marketing en business development.

Voor wie?

​Voor organisaties die tijdelijk een ervaren commercieel manager of directeur nodig hebben. Of die hun commerciële functie willen professionaliseren, maar waarvoor het niet wenselijk of haalbaar is om een ervaren marketing manager of directeur aan te stellen.

Een bijkomend voordeel van de flexibele inzet, is dat deze kan worden afgestemd op de snelheid waarmee de organisatie veranderingen kan doorvoeren.

Wat levert het op?

  • Betere aansluiting tussen marketing en business development enerzijds en business doelstellingen anderzijds;
  • Betere samenwerking tussen marketing en business development met bestuur/directie, de fee earners, en andere staffuncties, als HR en IT;
  • Effectieve implementatie en verankering van commerciële acties en verbeteringen;
  • En vooral: meer groei!

Meer weten?

Wilt u tijdelijk beschikken over commerciële expertise op topniveau?

​Neem contact op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw commerciële aanpak te professionaliseren en transformeren voor meer groei.