Skip to content

Interim

Zoekt u een interim marketing, business development of HR manager of directeur met ervaring in uw sector die gelijk aan de slag kan? Dat kan!

Wat is het?

​Uw organisatie beschikt tijdelijk over een ervaren marketing, business development of HR specialist die nauw samenwerkt met zowel de directie of het bestuur als met Marketing, Communicatie, Sales en degenen die direct met klanten werken. Voltijds of in deeltijd.

Indien gewenst, kan hij of zij ook professionals van 4Future inschakelen voor specifieke expertise of extra capaciteit.

4Future interim marketing en business development voor consultants en advocaten

Waarom?

Veranderende verwachtingen van klanten stellen steeds hogere eisen aan de marketingfunctie. Ook raakt Marketing steeds meer verweven met andere functies, zoals Sales of Business Development en IT. Daarom is belangrijk dat in de directie het commerciële perspectief, afdelingenoverstijgend wordt vertegenwoordigd door een topper.

Voor wie?

​Voor organisaties die tijdelijk een ervaren commercieel manager of directeur nodig hebben. Of die hun commerciële functie willen professionaliseren, maar waarvoor het niet wenselijk of haalbaar is om een ervaren marketing manager of directeur aan te stellen.

Een bijkomend voordeel van de flexibele inzet, is dat deze kan worden afgestemd op de snelheid waarmee de organisatie veranderingen kan doorvoeren.

Wat levert het op?

  • Betere aansluiting tussen marketing & sales enerzijds en business doelstellingen anderzijds;
  • Betere samenwerking tussen marketing, sales en andere afdelingen;
  • Professionalisering en transformatie van de marketing- en verkoopfunctie;
  • Effectieve implementatie en verankering van commerciële acties en verbeteringen;
  • En vooral: meer groei!

Meer weten?

Wilt u tijdelijk beschikken over commerciële expertise op topniveau?

​Neem contact op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw commerciële aanpak te professionaliseren en transformeren voor meer groei.