Interim marketing en business development manager

Heeft u tijdelijk behoefte aan een senior marketing en business development manager of directeur, met ervaring in uw sector, die gelijk aan de slag kan? Rob Meijers, eigenaar en oprichter van 4Future, is ook beschikbaar op interimbasis.

U beschikt met Rob over een senior marketing- en business development-specialist die de commerciƫle resultaten van uw organisatie significant verbetert, gedurende de periode die u wenst.

Redenen om Rob op interimbasis is te schakelen, zijn bijvoorbeeld:

  • U wilt een forse verbeterslag maken in de effectiviteit van uw marketing en business development aanpak;
  • U wilt uw marketing en business development-team professionaliseren of (her)inrichten;
  • U zoekt een tijdelijke, hoogwaardige invulling voor de functie van manager/directeur marketing en business development.
4Future interim marketing en business development voor consultants en advocaten

Rob heeft zeer veel ervaring met marketing en business development bij zakelijke dienstverleners. Kijk voor referenties op LinkedIn. Indien gewenst, kan Rob in overleg ook hoogwaardige specialisten uit zijn netwerk inschakelen voor specifieke expertise of extra capaciteit.

Contact

Wilt u van gedachten wisselen over de mogelijkheden om uw organisatie op interimbasis te helpen? Neem dan contact op met Rob Meijers (e-mail: rob.meijers@4future.com), telefoon 06-3760 1217).

Rob Meijers, Senior Marketing & Business Development Professional 4Future