Skip to content

Ines Vendrig-Schwaderer

Adviseur Business Development & Marketing

Ines Vendrig-Schwaderer, Adviseur Business Development en Marketing bij 4Future

Ines Vendrig-Schwaderer is ruim 15 jaar werkzaam op het gebied van business development, marketing en communicatie bij zakelijke dienstverleners, waaronder de internationale advocatenkantoren CMS en Freshfields, en accountants- en advieskantoor Deloitte.

Toenemende concurrentiedruk, de noodzaak om je als kantoor te onderscheiden, veranderd koopgedrag van cliënten, prijsdruk en nieuwe technologieën zijn voorbeelden van uitdagingen waarmee zakelijke dienstverleners geconfronteerd worden. Ines helpt organisaties om succesvol te blijven in deze veranderende markt.

Uitgangspunt bij haar werkzaamheden is steeds het centraal stellen van de cliënt. Wat verwacht hij van zijn advocaat, adviseur of accountant? Voldoet het kantoor aan de behoeften van de cliënt? Hoe ervaart hij de samenwerking? Hoe kan meerwaarde worden geleverd?

Ines richt zich met name op het accountmanagement, client feedback, cross-selling en businessplanning van praktijkgroepen en sectorgroepen ter bevordering van een langdurige relatie met de cliënt. Ook helpt zij zakelijke dienstverleners met het versterken van hun merk en positionering vanuit verschillende disciplines, waaronder interne en externe communicatie, branding, persvoorlichting, online marketing, social media en evenementen.

Ines is zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau werkzaam. Zij is gedreven, werkt planmatig en verbindt mensen om de commerciële doelen van een organisatie te behalen. Ines werkt in het Nederlands, Engels en Duits.

In haar vrije tijd speelt Ines saxofoon en zet zij zich als lid van een serviceclub in voor het goede doel.