Glenn Holster

Adviseur People Management & Trainer

Glenn Holster, Adviseur People Management & Trainer bij 4Future

Telefoon: 06 24 67 57 75

Glenn werkte jaren in verschillende HR en L&D rollen binnen een internationaal accountantskantoor. Daarnaast was hij ook al actief als trainer, coach en spreker. Sinds 2017 focust hij zich als zelfstandig trainer/coach/spreker op persoonlijke groei, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Om zo een bijdrage te leveren aan organisatieontwikkeling en groei.

Geboren in 1987, vernoemd naar een Engelse profvoetballer en een Italiaanse wielrenner, waardoor de keuze voor de hbo-opleiding Sport, Management & Ondernemen logisch was. Sinds de afronding van zijn opleiding, lopen het trainen en coachen van mensen en teams, persoonlijke groei, effectiviteit en ontwikkeling als een rode draad door zijn loopbaan.

Geboren na 1980, dus onderdeel van generatie Y, ook wel een Millennial genoemd. Als Generatie Y expert adviseert en traint Glenn medewerkers, leidinggevenden en organisaties.

​Daarnaast is hij Insights geaccrediteerd, NLP Trainer, groot aanhanger van het gedachtegoed van Stephen Covey en een echte Happyholic, en zodoende ook verbonden aan Happyholics. En dat allemaal vanuit - om in termen van Simon Sinek te praten - dezelfde Why: een bijdrage leveren aan persoonlijke groei door mensen te inspireren, motiveren en faciliteren in hun ontwikkeling. Als individu, in een team of in hun rol als leidinggevende.