Glenn Holster

Adviseur People Management en Millennials

Glenn Holster, Adviseur People Management & Millennials bij 4Future

Glenn Holster focust zich als zelfstandig trainer/coach/spreker op persoonlijke groei, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling, om zo een bijdrage te leveren aan organisatieontwikkeling en groei. Als Millennials expert, ook wel 'Generatie Y', adviseert en traint Glenn (zelf ook generatie Y) medewerkers, leidinggevenden en organisaties in het omgaan met generatieverschillen.

Geboren in 1987, vernoemd naar een Engelse profvoetballer en een Italiaanse wielrenner, waardoor de keuze voor de hbo-opleiding Sport, Management & Ondernemen logisch was. Sinds de afronding van zijn opleiding, lopen het trainen en coachen van mensen en teams, persoonlijke groei, effectiviteit en ontwikkeling als een rode draad door zijn loopbaan.

Glenn werkte jaren in verschillende HR en L&D rollen binnen een internationaal accountantskantoor.

Glenn is Insights geaccrediteerd, NLP Trainer, groot aanhanger van het gedachtegoed van Stephen Covey en een echte Happyholic, en zodoende ook verbonden aan Happyholics. En dat allemaal vanuit - om in termen van Simon Sinek te praten - dezelfde Why: een bijdrage leveren aan persoonlijke groei door mensen te inspireren, motiveren en faciliteren in hun ontwikkeling. Als individu, in een team of in hun rol als leidinggevende.