Geert van der Lande

Adviseur Business Development

Geert van der Lande, Adviseur Business Development bij 4Future

Geert van der Lande heeft meer dan 20 jaar ervaring in B2B op het gebied van strategie, business development, innovatie en commercial excellence transformaties. Hij heeft gewerkt in leidinggevende en consulting posities bij zakelijke en ICT-dienstverleners. Zo was hij Director Strategic Growth Markets en Pursuit leader bij EY (Ernst & Young), Principal Consultant bij Atos Consulting en Global Account Director bij Capgemini. Daarnaast doceert Geert International Business & Enterpreneurship aan HBO studenten.

Hij is een groei-strateeg en -realisator die zowel grote ondernemingen als start-ups en scale-ups helpt met het realiseren van groei door op strategische en pragmatische wijze klanten te winnen en uit te bouwen met behulp van de nieuwste bewezen inzichten en technologieën.

Geert is creatief, sociaal en resultaatgericht met oog voor de relatie en altijd op zoek naar mogelijkheden voor vernieuwing.

​In zijn vrije tijd traint/coacht hij jeugdvoetbal selectieteams, brengt hij tijd door met zijn gezin en is hij te vinden op de tennisbaan of in het fitnesscentrum.