Bea Warmink

Specialist Communicatie

Bea Warmink, Specialist Communicatie bij 4Future

​Bea Warmink beschikt over jarenlange ervaring als communicatieprofessional in diverse branches en organisaties, zowel profit als non-profit. Ze werkte onder meer in de branches vastgoed & bouw, toerisme & recreatie, horeca, onderwijs, olie & energie en retail. Door haar jarenlange en brede ervaring maakt ze zich gemakkelijk andere vakgebieden en processen eigen en kan ze al snel waarde toevoegen voor een organisatie.

Ze heeft diverse plannen en campagnes ontwikkeld en uitgevoerd, en een breed scala aan communicatie-uitingen gerealiseerd, variërend van online en social media tot campagnes, events en drukwerk. Ook heeft Bea ruime ervaring met projectmatig werken. Na al die jaren geniet ze er nog steeds van om teksten te maken die aantrekkelijk, doelgroepgericht en professioneel zijn. Net zo graag geeft ze bestaande teksten een metamorfose.

Wat Bea kenmerkt is dat ze altijd zorgvuldig te werk gaat, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Wie een verzoek of vraagstuk bij haar neerlegt, kan erop vertrouwen dat zij ervoor zorgt dat het eindresultaat altijd goed is. Zij legt de lat hoog en zet graag dat stapje extra.

Bea is werkzaam bij de RINO Groep, maar zet haar resterende tijd graag in voor 4Future en diens klanten. Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met haar gezin; samen erop uittrekken, lange wandelingen maken met hun hond Bowie of een balletje slaan op de tennisbaan.