Abonnement

Met een abonnement zorgt Rob Meijers, een ervaren, senior marketing- en business development-specialist, op deeltijdbasis dat uw organisatie structureel meer groeit én dat alle commerciële acties, samen met uw eigen mensen, goed en tijdig worden uitgevoerd. Indien gewenst, kan hij in overleg ook andere specialisten uit het 4Future-netwerk inschakelen.

Op basis van hoeveel er moet gebeuren, spreken we het aantal uren per week af. Dit beperkt zich niet tot vaste weekdagen, zodat er maximale flexibiliteit is. Voor een vast bedrag per maand, dus geen verrassingen. Elke twee weken bespreken we wat gerealiseerd is, welke nieuwe ontwikkelingen er zijn en wat de komende periode moet gebeuren. Tussentijds is er frequent contact met u en uw mensen, en waar gewenst ad hoc overleg.

Dus uw organisatie groeit harder, u wordt ontzorgd en uw mensen kunnen zich richten op waar zij goed in zijn.

4Future marketing abonnement

Waarom een abonnement?

Een effectievere aanpak van marketing en business development leidt tot meer groei. Consultants, accountants en advocaten moeten meestal gedurende een langere periode bekendheid, vertrouwen en relaties opbouwen: er zijn dus veel 'touch points' nodig voordat een organisatie klaar is om klant te worden. Structurele groei vereist daarom een lange termijn aanpak waarbij fee earners, staf en bestuur/directie nauw met elkaar samenwerken.

Zakelijke dienstverleners zijn complexe organisaties, waardoor een junior medewerker vaak de expertise, ervaring en autoriteit mist om resultaten te boeken. Voor veel organisaties is het aanstellen van een topper voor marketing/BD echter niet haalbaar of niet slim omdat hij/zij voor veel taken eigenlijk te duur is.

Dan is een abonnementsvorm ideaal: u gebruikt een senior professional voor het aantal uren per week dat u nodig heeft, waardoor u wel kunt beschikken over topkwaliteit. Omdat geen sprake is van 'uurtje-factuurtje' wordt uw commerciële aanpak stap voor stap verbeterd, zonder verrassingen en met de flexibiliteit om steeds in te spelen op wat op dat moment het meest nodig is.

Sales funnel
Sales funnel: verbinden van marketing en sales

Contact

Wilt u van gedachten wisselen over uw situatie of bent u benieuwd wat 4Future voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Rob Meijers (e-mail: rob.meijers@4future.com), telefoon 06-3760 1217).

Rob Meijers, Senior Marketing & Business Development Professional 4Future